• Strona główna
  • Forum
  • Spis publikacji
  • Pierwsze kroki - FAQ
  • O nas
Szukaj

Main Menu
  • Strona główna
  • Forum
  • Spis publikacji
  • Pierwsze kroki - FAQ
  • O nas
  • Kontakt
Logowanie

Zgubiłem/-am login/hasło?
Nie masz konta? Zarejestruj się
Reklama

GITCA

MVP

BB FlashBack

WSS.pl

• Ostatnie dyskusje
  • Kategorie
  • Regulamin
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
VirtualStudy.pl
Grupy dyskusyjne publiczne
Spotkania

Rejestracja na wszystkie spotkania o wirtualizacji 70-652
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Rejestracja na wszystkie spotkania o wirtualizacji 70-652
Przybornik Forum
  • Nowy wątek
  • Najnowsze
  • Regulamin
*
Rejestracja na wszystkie spotkania o wirtualizacji 70-652 10 mies. temu Pomógł: 56
Cykl sesji z wirtualizacji. Przygotowuje do egzaminu 70-652

2-11 Instalacja i podstawowa konfiguracja Hyper-V (Kamil Frankowicz)
9-11 Wdrażanie maszyn wirtualnych (Kamil Skalski)
14-11 Praca z wirtualnymi maszynami (Karol Stilger)
1-12 Instalacja i podstawowa konfiguracja SCVMM (Wojciech Marusiak)
9-12 8-12 Wysoka dostępność wirtualizacji (Kamil Skalski)
10-12 SCVMM Zagadnienia zaawansowane (Dariusz Porowski)
15-12 Druga odsłona wirtualizacji - co nowego w R2 (Kamil Skalski)

Link do rejestracji online

Link ukryty dla gości. Zapraszamy do rejestracji bądź zalogowania się na portalu.
noise
Administrator
graph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Płeć: Mężczyzna Robert Stuczynski - Noise blog Miejsce: LiveMeeting
Ostatnio zmieniany: 2009/12/08 21:12 Przez kamil.skalski.
Robert Stuczynski "Noise"
Microsoft MVP | Virtual Study | myBlog | W2k8 Blog | SEClub | myVBC | myAction | myHomePage
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Odpowiedź:Rejestracja na wszystkie spotkania o wirtualizacji 70-652 9 mies., 1 Tydzień temu Pomógł: 0
[color=#BF0000][size=4]UWAGA: Sesja "Wysoka dostępność wirtualizacji" z powodu problemów technicznych odbędzie się 15 grudnia o godzinie 19:30.[/[/size]color]

Zapraszam równocześnie na dodatkową sesję aktualizująca wiedzę do najnowszych wersji produktów (R2), która odbędzie się 15 Grudnia o godzinie 20:30.

Za zmianę terminów i niedogodności najmocniej przepraszam.
kamil.skalski
Moderator
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2009/12/08 21:11 Przez kamil.skalski.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Odpowiedź:Rejestracja na wszystkie spotkania o wirtualizacji 70-652 8 mies., 3 tygodni(e) temu Pomógł: 0
Wydawało mi się, że usłyszałem 8 grudnia w trakcie odwoływania LiveMeetingu na temat:
"HA i Hyper_V ...", że pojawi się link do rejestracji na nowy termin to znaczy na 15 grudnia na wymieniony temat.
Wcześniej zarejestrowałem się na drugie seminarium, które wcześniej było zaplanowane na 15 grudnia od 20.30. To drugie miało planowany temat: "Co nowego w wirtualizacji...".
Czy wystarczy link na to drugie seminarium aby uczestniczyć w obu seminariach?
Może przed pierwszym seminarium mam użyć starego linka, który użyłem łącząc się 8 grudnia?
Alex
amwnet
Fresh Boarder
graphgraph

Odpowiedź:Rejestracja na wszystkie spotkania o wirtualizacji 70-652 8 mies., 3 tygodni(e) temu Pomógł: 56
link nie zmienil sie. Spotkanie zostalo tylko przesuniete. Ale zawsze mozesz sprobowac sie zapisac ponownie jesli nie jestes pewny. Wtedy otrzymasz stosowny komunikat czy juz jestes zarejestrowany na to spotkanie.
noise
Administrator
graph
Microsoft MVP | Virtual Study | myBlog | W2k8 Blog | SEClub | myVBC | myAction | myHomePage

Odpowiedź:Rejestracja na wszystkie spotkania o wirtualizacji 70-652 8 mies., 3 tygodni(e) temu Pomógł: 0
jak się zarejestrować na sesję o wysokiej dostępności na 19.30 - nie ma jej już na stronie z zapisami :/
Rauko
Fresh Boarder
graphgraph

Odpowiedź:Rejestracja na wszystkie spotkania o wirtualizacji 70-652 8 mies., 3 tygodni(e) temu Pomógł: 56
w takim razie ilosc mniejsc zostala przekroczona
noise
Administrator
graph

Odpowiedź:Rejestracja na wszystkie spotkania o wirtualizacji 70-652 8 mies., 2 tygodni(e) temu Pomógł: 1
Kamil, czy twoja sesja 'Druga odsłona wirtualizacji - co nowego w R2 (Kamil Skalski)' odbyla sie w terminie?
Bo sie pogubilem.
gzaleski
Fresh Boarder
graphgraph
Płeć: Mężczyzna zaleski.grzegorz@gmail.com Miejsce: MK Urodziny: 08/26
Pozdrawiam
Grzegorz Zaleski

Odpowiedź:Rejestracja na wszystkie spotkania o wirtualizacji 70-652 8 mies., 2 tygodni(e) temu Pomógł: 0
Odbyła się 15 grudnia o 19:30, w pierwotnym terminie (8.12) miałem problem z zasilaniem, a na dodatkowej lokalizacji łącze nie było dość wydolne
kamil.skalski
Moderator
graphgraph

Odpowiedź:Rejestracja na wszystkie spotkania o wirtualizacji 70-652 8 mies., 2 tygodni(e) temu Pomógł: 1
Ok, dzieki. Masz moze chociaz gdzies prezentacje wystawiona, bo we wtorek mam TS: Windows Server 2008 R2, Server Virtualization a z tego co Robert mi mowil, to nie zdazy zamiescic sesji do wtorku.
gzaleski
Fresh Boarder
graphgraph
Pozdrawiam
Grzegorz Zaleski

Odpowiedź:Rejestracja na wszystkie spotkania o wirtualizacji 70-652 8 mies., 2 tygodni(e) temu Pomógł: 0
jasne, tutaj znajdziesz linki skalski.info/2009/12/16/wysoka-dostepnos...ji-i-co-nowego-w-r2/
jeśli będziesz miał jakieś wątpliwości lub pytania to pisz i postaram się wyjaśnic dane zagadnienie
kamil.skalski
Moderator
graphgraph

Ok, dzieki.
Ja juz po, ale z checia zobacze sesje jak tylko sie pojawi, bo teraz czas na:
70-693 Pro: Windows Server 2008 R2, Virtualization Administrator
gzaleski
Fresh Boarder
graphgraph
Pozdrawiam
Grzegorz Zaleski

i jak sie podobal egzamin? apropos 693 zapraszam na styczniowe sesje z app-v i med-v
kamil.skalski
Moderator
graphgraph

Tak juz widzialem watek o nowym egzaminie, sesje wydaja sie byc zaplanowane przed moim podejsciem wiec napewno zobacze, czekam tylko na liki do rejestracji.
Jesli chodzi o egzamin, to 70 pytan, zajelo mi nieco ponad godzinke. Pytanie wydaly mi sie bardzo marketingowe, wiec jak bylo pytanie o nowosci w R2 to odpowiedzi az kluly w oczy. Ogolnie bardzo pozytywnie i z nieciepliwoscia czekam na 70-693.
A i jeszcze jedno, jak dla mnie bardzo malo PowerShella. Nie ze niby go tak dobrze znam, tylko jak na podejscie MS do PS i wpychanie go wszedzie gdzie tylko mozliwe. No ale moze trafilem na zestaw bez PS
gzaleski
Fresh Boarder
graphgraph
Pozdrawiam
Grzegorz Zaleski

Do góryStrona: 1
VirtualStudy.pl
Grupy dyskusyjne publiczne
Spotkania
Moderatorzy: kamil.skalski, noise, mateusz, Dariusz.Porowski